EAST STREET |
|
| Rozvody | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Mára
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Rozvody 3/4/2007, 07:37 | |
| Čawes chlapáci! Vim,že nejsem ve správným tématu,ale tady se naposled něco řešilo,tak to napíšu sem. Jakožto ostřílenejch motor-kozáků se vás chcu zeptat jak moc je fuckin job dělat rozvody na fávu bez vyndání motoru. Prej se to v servisech dělá normálně na autě,ale mě přijde,že tam je fakt dost málo místa.Ani si nedovedu moc představit jak sundám to víko rozvodů.... | |
| | | Mysak
Poeet p?íspivku : 90 Age : 42 Localisation : Pardubice Registration date : 29. 04. 06
| | | | Michal Admin
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Pardubice Registration date : 28. 04. 06
| | | | Mára
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: Rozvody 7/5/2007, 09:15 | |
| Jo dikec chlapáci za odpovědi.Jsem se tu pak už neukázal:) Na ty rozvody jsem se pořád nedostal - auto se sere pořád někde jinde,ale už se to pomalu blíží Ty rozvody spojím s výměnou hlavy,protože ta moje hlava co jsem nechal sníži o 1mm to je fakt katastrofa.Nevim esi sem vám to už řikal,musim kvůli tomu mít odpojenou podtlakovou regulaci předstihu a tankovat Shell V-Power Racing,protože jinak se mi z motoru ozývá vytrvalé cvrdlikání(jen při zátěži). No a taky mimo jiné mi ty tlaky už začínaj utíkat do nádobky a pomalu mi začínaj odcházet ojniční ložiska Teda myslim si to. Takže kůpim na vrakáši hlavu z feldy(NESNÍŽENOU),dám ji tam,vyměnim ty rozvody,na ojničký ložiska se vyseru a budu doufat,že ten motor se už víc kurvit nebude!A taky snad konečně budu moct jezdit na BA95 bez cvrdlikání | |
| | | Mysak
Poeet p?íspivku : 90 Age : 42 Localisation : Pardubice Registration date : 29. 04. 06
| | | | Michal Admin
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Pardubice Registration date : 28. 04. 06
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rozvody | |
| |
| | | | Rozvody | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|