Mára
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Ložiska kol 7/5/2007, 09:51 | |
| Jo a sorry,že vám tu takhle množim témata,ale vy si je pak zase smažete žejo:) Sem se chtěl ještě zeptat jestli nevíte o někom,kdo by mi přelisoval ložiska předních kol u Fáva. Donesl bych celej ten držák se starým ložiskem + nový ložisko a potřeboval bych to přehodit.Je to docela aktuální a nechci za to dávat někde v servisu nehorázný prachy. Působí to komicky,že na tom svým krumplu furt něco vopravuju co?? Sice nemám tak "krásný" auto jako maj třeba kluci z Xsoundu,ale aspoň se nebojim,že někde ztratim kolo | |
|
Mysak
Poeet p?íspivku : 90 Age : 42 Localisation : Pardubice Registration date : 29. 04. 06
| Předmět: Re: Ložiska kol 7/5/2007, 18:59 | |
| | |
|
Mára
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: Ložiska kol 11/5/2007, 09:47 | |
| To je dobrý,číslo na něj mám a navíc má dílnu přesně vedle firmy kde dělám,takže se za ním stavim a uvidim:) Se spojkou jsem od něj byl spokojenej a nechával jsem si u něj dělat i brzdy a ty taky celkem ušly,akorát,že při brždění mi v bubnech hrkaj takový ty vzpěrky mezi čelistma(nevim jak se tomu řiká).Měl jsem sundanej buben,abych to prozkoumal a vlastně,když se šlápne na brzdu,rozjedou se čelisti,tak ta vzpěrka se vlastně uvolní a když se pak jede přez nerovnosti,tak to vevnitř hrká a cinká,takže to je celkem i slyšet:( Netušim jak by se to dalo odstranit.... | |
|
Mysak
Poeet p?íspivku : 90 Age : 42 Localisation : Pardubice Registration date : 29. 04. 06
| |
Michal Admin
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Pardubice Registration date : 28. 04. 06
| Předmět: Re: Ložiska kol 17/5/2007, 09:42 | |
| Když to zpočítám já, tak na něm tak furt něco opravuju asi už 8let v tom je právě ta láska.
[color=blue]Myšák: Kdo je ten mehanic? [color:e2cb=black:e2cb]Mára: možná to nevíš, ale tydle stránky končí tak si ulož adresu diskuze, ta snad pojede dál! | |
|