spyker
Poeet p?íspivku : 96 Age : 36 Localisation : Bílina Registration date : 05. 03. 07
| Předmět: Palubní deska a tapecy 22/5/2007, 22:11 | |
| Už nějakej ten pátek mam v hlavě palubku s přístrojema z feldy a následně napasovat výplně z feldy. Palubku s přístrojema jsem viděl ale vcelku se bojím o řezání těch pacek co drží stávající palubku... a s přístrojema je asi lepší vytvořit plech do kterýho se vsunou budíky z eRka...a nebo jak by jste mi poradily s těma přístrojema s feldy co vše musím upravit??? Tapecy z feldy už mám vzádu v autě a na předních chci zapracovat až po napasování tý palubky... aby to krásně dosedalo tam by ste mi doporučovaly co za materiál na spojování kusů (eRko má větší dveře tak se to musí rozřezat a pak dát dohromady...nějak slepit) kitem nebo něčím takovým??? takhle to budu nejspíš řezat pak to nějak spojím a nakonec budu muset vymyslet něco se stahováním okénka a otvíráním dveří ale nejspíš to přijde z feldy protože by to vadilo viz. | |
|
spyker
Poeet p?íspivku : 96 Age : 36 Localisation : Bílina Registration date : 05. 03. 07
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 22/5/2007, 22:13 | |
| heh omlouvám se za velikost obrázku | |
|
Roman620ti
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 11. 03. 07
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 23/5/2007, 14:54 | |
| No to by byla mrdárna a jsem zjedav,jak by to vypadalo ve finále | |
|
Michal Admin
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Pardubice Registration date : 28. 04. 06
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 25/5/2007, 14:35 | |
| když jsem skládal auto taky jsem na něčím takovým uvažoval, ale je to dost složitý. Já jsem koupil ten papundekl ořezal a dal na něj koženku. Pokud to tak chceš mít a aby to vypadalo pěkně, vzal bych to rozřezal dal na podložku a přelaminátoval to. Žádný lepidlo to neudrží hlavně v létě, kdy je 50°C v autě, laminát jo! Základ mojí palubovky je z Octavie, rozřezaná a snejtovaná k sobě plechem. Po všech zkušenostech co mám už bych já sám nedělal, ale nechal bych to udělat profíka.A stím obrázkem - už mi to nedělej, dyt já u toho stahování vyhulil půlku krabky.
Naposledy upravil dne 28/5/2007, 10:32, celkově upraveno 1 krát | |
|
spyker
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 25/5/2007, 21:16 | |
| s tou velikostí se ještě jednou omllouvám ... ty tapecy jsem nemyslel jako slepit lepidlem ... myslel jsem nějakej kyt,pasta a nebo něco podobnýho ... přístrojovka se snad řeže jen kolem okna podle toho obrázku maximálně něco v utrobách... A jak teď budeš vytvářet ten intoš když si nedávno říkal že budeš dělat novej | |
|
Michal Admin
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 30/5/2007, 10:30 | |
| ted nijak, až našetřím dám to nákýmu čalouníkovi! | |
|
spyker
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 10/6/2007, 13:00 | |
| no tak mi bylo doporučeno naučení se s laminátem a ať to splácám laminátem ... je to prej nejlepší... | |
|
Michal Admin
| |
spyker
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy 16/6/2007, 17:50 | |
| tak peníze mám teď už jen koupit palubku a můžu začít | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Palubní deska a tapecy | |
| |
|